top of page

LA NOSTRA

HISTÒRIA

L'empresa OPTICLIM, SL neix de l'antiga empresa TALLERS O.LLORENS

 

La història de TALLERS O.LLORENS s'inicia en l'any 1965, quan el seu fundador, el Sr. Oleguer Llorens, decideix muntar un negoci dedicat a oferir un servei tècnic oficial de les marques de línia blanca TEDI, BRU I EDESA.

 

A partir d'l'any 1968, inclou en el seu catàleg un servei tècnic de frigorífics, ampliant-lo a fabricants com Superser o IGNIS.

 

El 1977 s'inicia en el món de l'hostaleria i comerços, posteriorment, l'any 1980 entra en el negoci de l'aire condicionat i fred industrial, on aconsegueix un gran prestigi, com es demostra amb el fet de ser nomenat servei oficial post venda de EDESA, WESTINGHOUSE i GENERAL ELECTRIC i NATIONAL PANASONIC

 

El 1987 és nomenat servei tècnic autoritzat de RITTAL per als seus aparells de refrigeració d'armaris elèctrics.

 

Aquest mateix any entra en el negoci Ramon Llorens, aportant el seu coneixement en el camp d'instal·lacions HVAC, fruit de la seva formació específica. S'inicia així un canvi cap a la consolidació de l'empresa en el sector industrial, grans instal·lacions i manteniment de transport de viatgers, que es consolidarà amb la creació en 1996 de OPTICLIM, SL

 

Aquest mateix any OPTICLIM comença a oferir els seus serveis a METRO DE BARCELONA.

 

A partir del 2000, OPTICLIM entra a donar servei a el sector químic, carni i tractament de residus entre d'altres.

 

El 2010 OPTICLIM adquireix la normativa ISO: 9001, que manté des de llavors.

 

En 2017 s'incorpora Adrià Llorens en OPTICLIM, SL per liderar un projecte de digitalització i modernització de la gestió interna de la companyia, optimitzant amb això els processos administratius i productius. A més, s'han implementat noves tecnologies (TIC) per aconseguir que l'empresa estigui preparada per adaptar-se als requeriments actuals i futurs de la indústria 4.0 i el sector tecnològic.

LES NOSTRES

INSTAL·LACIONS

OPTICLIM disposa d'una nau de 1.000 m² la qual permet tenir un servei de taller i un magatzem per disposar de recanvis en estoc i així poder oferir un servei ràpid i eficient.

 

La localització de la nau, al municipi de la Llagosta i costat de la nostra flota de vehicles, ens permet arribar amb rapidesa a tot el nucli de Barcelona i la zona metropolitana i rodalies.

INSTALCIONES

LA NOSTRA

ÀREA DE SERVEI

A OPTICLIM donem servei principalment a tota la zona de Catalunya, sent molt forts a tota la zona industrial de l'Vallès i de Barcelona. Malgrat això, som capaços de donar servei per a certes instal·lacions

i/o reparacions a tot Espanya, adaptant-nos així a les necessitats de clients amb plantes fora de Catalunya.

AREA DE SERVICIO

ADAPTATS

A SEGLE XXI

A OPTICLIM tenim clar que la introducció de les eines informàtiques i tecnològiques és vital per donar el millor servei als el client, ja no només en les eines que fem servir, sinó en la implantació de processos d'automatització administratius i tècnics que permeten millorar el temps de resposta i una millor comunicació interna.

 

A més, creiem que la informació ha d'estar a l'abast de el client de forma fàcil i ràpida, per això estem en procés d'implantació d'una àrea de client on poder accedir a les dades i documents tècnics, així com els administratius.

SIGLO XXI

LES NOSTRES

CERTIFICACIONS

A OPTICLIM disposem de tots els certificats que ens habiliten com a empresa professional per realitzar instal·lacions, manteniment o reparació de qualsevol tipus d'instal·lació frigorífica en l'àmbit espanyol.

 

  • REITE - Empreses instal·ladores mantenidores d'instal·lacions tèrmiques en els edificis

  • REIF - Empreses instal·ladores mantenidores de fred industrial - NIVELL 2

  • CERTIFICAT DE MANIPULACIÓ DE GASOS REFRIGERANTS

  • ISO 9001: 2015 - Veure certificat

 

També col·laborem amb associacions del gremi com:

  • ACTECIR

  • AGIC

  • Gremi d'instaladors de Sabadell

 
CERTIFICACONES

TREBALLA AMB

NOSALTRES

A OPTICLIM, busquem persones amb capacitat de treball en equip, empatia i responsabilitat, ja que són els valors de l'empresa que ens permeten tenir un bon ambient de treball i donar el millor servei als client. Si creus que encaixes en el perfil i tens experiència com a oficial frigorista o enginyer industrial, envia el teu CV a: administracion@opticlim.es

EMPLEO
bottom of page